infomataly12 jan. 20221 minutenCannelésEen heerlijk krokant van buiten en zacht van binnen. Het geheim zit in het deeg te laten rusten. 24 uur of liefst (wat ik zelf doe) 48...
infomataly11 jan. 20221 minutenGnocchi di patateGnocchi di patate is een van de lievelingsrecepten van mijn dochter Sally. Bij elke gelegenheid die zich aanbied wil mijn dochter, dat ik...
infomataly15 dec. 20211 minutenSugo Mataly - tomatensaus MatalyMataly sugo heeft als ingrediënten zongerijpte Italiaanse tomaten, zout en extra Vergine bio pugliese olijfolie. We hebben een...
infomataly1 okt. 20211 minutenTortino di zucchine e peperoniHeerlijke hartige taart van groenten en kruiden. Fantastisch als bijgerecht of als lichte lunch met een salade. Ingrediënten: (voor 4-6...
infomataly26 jul. 20211 minutenParmigiana di melanzane (vega)Groente lasagna van aubergines en tomatensaus Ingrediënten: 1 kg aubergines 500 ml tomatensaus (recept(hyperlink) 300 gr. mozzarella 100...
infomataly10 jul. 20211 minutenPassatelli in brodoHeerlijke passatelli in een bouillon. Wat in de Nederlandse eetcultuur dagelijkse kost is, is onder andere soep. In Italië wordt soep...